fredag 29 maj 2009

Språng på perrong


Svettig och utan biljett kastade jag mig på tåget. T-banan var försenad och i en deja vu såg jag tillbaka på min tid som pendlare och insåg varför det är så skönt att jobba i Uppsala.

torsdag 21 maj 2009

Utsikt


Efter 20 minuters promenad kom vi upp på Hykieberg strax norr om älvdalen. Fantastiskt!

onsdag 20 maj 2009

Allt får sin förklaring

Igår eftermiddag fick allt sin förklaring. Varför i hela friden skapar man en hög av cyklar vid Fyrisån? UNT har svaret.

tisdag 19 maj 2009

Gamla torget, 19/5, kl 07.57


Jag gick förbi en pågående rensning av cyklar ur Fyrisån för ett par minuter sedan. Högen av cyklar var ca 3 meter hög och jag såg minst en cykel kvar i ån.

söndag 3 maj 2009

Maia- Hasch now, I´m about to break the law :)

Vi var på Maia Hirasawas konsert på Katalin igår kväll och efter det måste jag säga att hon är ett härligt energipiller! Konserten bestod av en blandning av låtar från hennes gamla och nya skiva och när man får hennes låtar ihopsatta i detta smakliga lilla paket så inser man att hon har en väldigt stark låt lista. Från hennes mysgungiga "Gothenburg" och "Mattis and Maia", till hennes visversion av The Arks "Worrying kind" och hela vägen till hennes energiska och fantastiska "South Again". I en fantastisk grön klänning var hon den givna ljuspunkten på en i övrigt rätt grå scensättning. Att hon dessutom vänligt nog gick runt på scen så att även de olyckliga åskådarna som hamnat bakom någon av pelarna kunde se henne då och då, tyder på att hon hyser omsorg om hennes publik.

Och en sak till. Hush och hasch är inte samma sak.

Tack för en trevlig konsert. Jag log hela vägen hem.