fredag 11 maj 2007

Veckans snackis

Under en tid så har jag hört en radda folk som har refererat till Facebook. Som "icke-fjortis" så börjar man inse att det händer en massa saker i ålderskategorier nedanför en själv som man inte har direkt koll på. Det blir lätt så, men det känns lite konstigt.

Dock är jag en person som inte är direkt rädd för att ge mig in i den typen av sammanhang. Efter en kort registreringsprocess så var jag då medlem på Facebook. Facebook funkar så att den läser igenom din adressbok i den mail du angivit för att kolla vilka personer som redan finns registrerade på FB. Den hittade tre träffar, varpå det skickas ett litet meddelande till dem om att jag har satt upp dem som kontakt. Det var ungefär då som jag insåg hur beroendeframkallande FB är för många. På ungefär en timme hade alla de tre personerna som fanns i min adressbok bekräftat sin kontakt med mig. Mao, så hårt bevakar de sin Facebook. Sjukligt? Kanske.. Kul? Ja!

Efter ett par dagars användande så har jag nu 18 "vänner" och ett antal som jag väntar ska bekräfta min kontakt. Dessutom finns jag med i ett antal fotoalbum och grupper. Så, är jag beroende än, på samma sätt som mina första kontakter? Nja... Så illa är det inte än.

1 kommentar:

Unknown sa...

Det är det du gör när du är på kontoret och inte sitter i fikarummet alltså.
Själv läser jag din blogg, Sjukligt? Kanske.. Kul? Ja!